Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Το Erasmus δεν είναι μόνο για φοιτητές!


Σκέφεστε να δημιουργήσετε την δική σας επιχείρηση ή είστε ήδη επαγγελματίας; Τότε το "Erasmus Νέοι Επιχειρηματίες" θα μπορούσε να είναι ό,τι πρέπει για εσάς! Το πρόγραμμα προσφέρει στους νέους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να εργαστούν για περίοδο μέχρι 6 μηνών μαζί με έναν έμπειρο επιχειρηματία στην επιχείρησή του σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Ιταλία.

Εργαστείτε στην Ιταλία με έμπειρους επιχειρηματίες του τομέα που σας ενδιαφέρει.


Tο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «ERASMUS Νέων Επιχειρηματιών», προσφέρει τη δυνατότητα τόσο σε νέους όσο και σε έμπειρους επιχειρηματίες να εργαστούν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μαζί σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν:

α) όλοι οι νέοι/νέες επιχειρηματίες ανεξαρτήτου περιοχής δραστηριοποίησης που είτε έχουν αναπτύξει είτε επιθυμούν να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα στο μέλλον,
β) έμπειροι επιχειρηματίες που επιθυμούν να υποδεχτούν νέους επιχειρηματίες από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Στο συγκεκριμένο σύνδεσμο  http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/ μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα.

Αν θέλετε να εργαστείτε στην Ιταλία, μπορείτε να μάθετε ιταλικά σε συνδυασμό με την ορολογία του κλάδου που σας ενδιαφέρει ή αν ήδη μιλάτε μπορείτε να τα βελτιώσετε και να προετοιμαστείτε για το Erasmus. Δοκιμάστε δωρεάν ένα μάθημα: στείλτε e-mail στο info@italianonline.gr και μπείτε στο www.italianonline.gr

Εφόσον επιθυμείτε να  δηλώσετε συμμετοχή στο Πρόγραμμα  ή αν θέλετε να ενημερωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες  για το «Erasmus Νέων Επιχειρηματιώ»  επικοινωνήστε απευθείας με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Γραφείο Διασύνδεσης

Υπεύθυνος επικοινωνίας:
κος Χαράλαμπος Σαμαντζής                
τηλ. 24210 06473
κιν. 6974717821    
Email: hasamant@uth.gr