Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Πόσο γρήγορα μπορώ να μάθω ιταλικά;


Η ιταλική γλώσσα είναι όντως εύκολη για να τη μάθει κανείς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μαθαίνεται από τη μια μέρα στην άλλη ή με "μαγικό" τρόπο.


Το πόσο γρήγορα θα μάθετε ιταλικά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες:


-πόσες ώρες την εβδομάδα κάνετε μάθημα


-πόσο χρόνο αφιερώνετε για την μελέτη των μαθημάτων


-αν μιλάτε άλλες ξένες γλώσσες (ιδίως λατινογενείς, όπως είναι τα ισπανικά ή τα γαλλικά)



-από ποιο επίπεδο ξεκινάτε και σε ποιο επίπεδο θέλετε να φτάσετε


-την επαφή που έχετε με την γλώσσα (διαβάζετε βιαστικά πριν το μάθημα ή μελετάτε λίγο κάθε μέρα;)


Επομένως για μερικούς αρκούν μόνο μερικοί μήνες για να φτάσουν σε ένα καλό επίπεδο, όταν για άλλους χρειάζεται παραπάνω από ένας χρόνος. Όσο περισσότερες ώρες μαθημάτων κάνετε την εβδομάδα και όσο περισσότερο διαβάζετε στο σπίτι, τόσο πιο γρήγορα πετυχαίνετε τον στόχο σας.


Μία καλή συμβουλή για να μάθετε εύκολα και γρήγορα την γλώσσα που αγαπάτε: προσπαθήστε να έχετε καθημερινή επαφή με τα ιταλικά. Διαβάστε μία εφημερίδα ή ένα περιοδικό, δείτε μία ταινία ή παρακολουθήστε ιταλική τηλεόραση, ακούστε ιταλική μουσική, μιλήστε ή αλληλογραφήστε με κάποιον...




Στο μάθημα που κάνουμε μαζί μαθαίνουμε να ακούμε, να διαβάζουμε, να μιλάμε και να γράφουμε από το πρώτο κιόλας μάθημα. Επιπλέον, αποκτάμε δεξιότητες στην γλώσσα σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα σε σχέση με άλλες μεθόδους, το μάθημα είναι ευχάριστο και ξεκούραστο. Πώς γίνεται αυτό; Δοκιμάστε ένα δωρεάν μάθημα και δείτε το στην πράξη. Απλά στείλτε ένα e-mail στο info@italianonline.gr για να κανονίσουμε την ημερομηνία και την ώρα του δωρεάν μαθήματος.