Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Γιατί να επιλέξω online μαθήματα;

Κάνετε μάθημα όπως είστε: δεν έχει σημασία αν ξυπνήσατε πριν λίγο, είστε με τις πιτζάμες και το δωμάτιο είναι ακατάστατο. Καφές, λάπτοπ και είστε έτοιμοι για μάθημα! 

Γιατί μαθαίνουμε εύκολα.

Τα μαθήματα είναι εύκολα, ευχάριστα και με εξαιρετική αποτελεσματικότητα. Μιλάμε, διαβάζουμε, γράφουμε, καταλαβαίνουμε και αποκτάμε δεξιότητες στα ιταλικά σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο. Όλα όσα μαθαίνουμε τα βάζουμε στην πράξη, δεν τα ξεχνάμε ποτέ. 


Κερδίζουμε χρόνο.


Δεν χρειάζεται να πάμε σε κάποιον άλλο χώρο διδασκαλίας για να κάνουμε το μάθημά μας. Η "τάξη" μας είναι ο υπολογιστής μας και είμαστε σε ζωντανή σύνδεση με τον καθηγητή μας. Η διδακτική ώρα είναι 60 λεπτά ακριβώς, όχι 50λεπτα ή 45λεπτα, δεν χάνουμε χρόνο από το μάθημά μας. Ούτε μετακινήσεις, ούτε προετοιμασίες! 


Εξοικονομούμε χρήματα.


 Δεν υπάρχουν έξοδα μετακίνησης, ούτε είναι απαραίτητο να αγοράσετε βιβλία και σχολικά είδη, αφού τα έχετε όλα online ή τα κατεβάζετε στον υπολογιστή σας. Έτσι απολαμβάνετε όλα τα προνόμια ενός ιδιαίτερου μαθήματος, με το μικρότερο δυνατό κόστος. Και δεν μιλάμε για ένα απλό ιδιαίτερο μάθημα, αλλά για ένα εξειδικευμένο multimedia μάθημα, σχεδιασμένο προσωπικά για εσάς σύμφωνα με τους στόχους σας. 


Είναι άνετα και ευχάριστα.


Δεν χρειάζεται να ετοιμαστείτε για να πάτε σε κάποιον άλλο χώρο διδασκαλίας ή να προετοιμάσετε και να δεσμεύσετε τον δικό σας χώρο για να υποδεχτείτε τον καθηγητή. Κάνετε μάθημα όπως είστε, από την άνεση του σπιτιού σας. Για παράδειγμα, φανταζόσαστε ποτέ ότι θα μπορούσατε να κάνετε ιδιαίτερο μάθημα με τις πιτζάμες σας πίνοντας καφέ στον καναπέ; 


Έχουμε ευέλικτο ωράριο.


Αν τα ωράριά σας δεν σας επιτρέπουν να ακολουθείτε ένα σταθερό πρόγραμμα, μπορείτε να κάνετε online μάθημα τις ώρες που εσείς θέλετε και να τις αναπροσαρμόζετε κάθε φορά σύμφωνα με τον χρόνο που διαθέτετε. 


Κάνουμε μάθημα όπου και αν είμαστε.


Σε όποιο σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού και αν βρίσκεστε μπορείτε να κάνετε μάθημα, αρκεί να έχετε έναν υπολογιστή με σύνδεση στο internet. Ακόμη και αν αλλάξετε τόπο κατοικίας ή κάνετε κάποιο ταξίδι, δεν χάνετε τα μαθήματά σας, ούτε αλλάζετε καθηγητή, βιβλία και συνήθειες.


Σύγχρονος τρόπος εκμάθησης με πρωτοποριακές μεθόδους.


Πρωτοποριακές μέθοδοι διδασκαλίας, ευχάριστο μάθημα, πολυετής εμπειρία. Πλούσιο διδακτικό υλικό, σημειώσεις, online ασκήσεις, παιχνίδια, interactive δραστηριότητες, ηχογραφήσεις, βίντεο, μουσική, δραστηριότητες στο internet, περιοδικά, audiobooks, εφημερίδες. Έχετε όλο το διδακτικό υλικό στον υπολογιστή σας σε ηλεκτρονική μορφή, αν θέλετε μπορείτε να το εκτυπώσετε, και το έχετε για πάντα μαζί σας. 


No homework.


Όσοι δεν έχετε καθόλου χρόνο για μελέτη στο σπίτι, μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο No homework. Είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να μάθετε να μιλάτε, να γράφετε και να καταλαβαίνετε τα ιταλικά χωρίς εργασίες και διάβασμα στο σπίτι, αφού όλη η διαδικασία της εκμάθησης γίνεται κατά την διάρκεια του μαθήματος.
 


Για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα στείλτε e-mail στο info@italianonline.gr για να κανονίσετε την ημερομηνία και την ώρα που θέλετε.


Επισκεφθείτε το www.italianonline.gr